Vihdoinkin: Ensimmäinen hölkkälenkki!

Eilen illalla käytin koiran iltalenkillä hölkäten. Olen juossut pakon edessä sektion jälkeen pari kertaa, esimerkiksi hakemassa Antin pois autotieltä tai juossut karanneen koiran kiinni. Noiden jälkeen on usein alavatsa kipuillut, koska repäiseviä ja äkillisiä liikkeitä tulisi edelleen välttää. Eilen lähdin hölkkäämään rauhallisesti ja pidin nopeuden maltillisena, nopean kävelyn suuruisena. Lenkin aikana tai sen jälkeen ei tuntunut muuta kuin hyvältä! Kroppa kestää siis jo kevyen hölkkäämisen, tänään olen yhteydessä neuvolalääkäriin ja ravinto-ohjaajaan ja kysyn vielä heidän mielipidettään hölkkälenkkien aloittamisesta.Mutta jos lupa tulee, niin ihan mahtavaa!

Lupasin ottaa niitä tarkempia mittoja kropastani, kun urheilun aloittamisesta tulee ajankohtaista. Tässäpä niitä nyt sitten tulee:

Vyötärö (kapein kohta): 69cm
Napa: 84cm
Lantio (levein kohta): 87cm
Peppu: 93cm
Reisi (yläosa, levein kohta): 50,5cm
Pohje (levein kohta): 32cm
Käsivarsi: 22,5cm

Tämä kuva viime kesältä motivoi jättämään herkut minimiin!


Somet

Posted by

Moikka! Olen Heidi, 27-vuotias bloggaaja, harrastevalokuvaaja ja kolmen lapsen äiti Pirkanmaalta. Blogini on kokoelma minulle tärkeitä asioita, kuten lapsiperhearkea, luonnonystävän teemoja sekä hyvinvointia käsitteleviä aiheita.

Vastaa