UUSI SOHVARYHMÄ

Maskun Focus-sohvakalusto. Verhoilu toteutettiin valitsemallamme kankaalla ja jalatkin sai valita monesta vaihtoehdosta oman makunsa mukaan. Toimitusajaksi sanottiin noin kahdeksan viikkoa, mutta kalusto saatiin jo kuudennen viikon odottelun jälkeen. Tämä kalusto oli hintava, mutta pakko sanoa, että laatu kyllä vastaa hintaa! Näyttää hyvältä, on TODELLA mukavat istua (tukevat, ei liian pehmeät), tyynyt pysyvät hyvin paikoillaan Antinkin kiipeillessä sohvilla ja mikä parasta: niissä on irroitettavat ja pestävät päälliset!

Olkkarin stailaus on vielä vaiheessa, koska vanhalle sohvalle ei ole löytynyt vielä paikkaa. Tuotiin sitten työhuoneen ruma avohylly olohuoneeseen, mutta eihän se sinne sovi ollenkaan. Täytyy tässä nyt tuumailla ja toivoa, että joku haluaisi hakea vanhan sohvan meiltä pois, vaikka verhoilussa onkin repeämiä kissan jäljiltä.
Kävin eilen Eetun kanssa ideaparkissa shoppailemassa. Eetu sai uusia vaatteita neljälläkympillä, hups :). Anttikin sai tarralenkkarit ja uuden auton. Pitkästä aikaa ostin itsellenikin arkivaatetta, kaksi paitaa.
Loppuun kuva Eetun yhdestä uudesta asusta:

Vastaa