TERVETULOA KESÄ!

No nyt se kesä sitten tuli! Viikonloppu on mennyt nautiskellessa. Aurinko, vapaus ja lämpö ovat tehneet ihmeitä omalle vireystasolle. Eilen vein pojat aamulla yhdeksän jälkeen mummupappalaan ja A lähti samoihin aikoihin treeneihin. Kävin Tampereella Verkkokauppa.comissa ja kirppiksellä. Verkkokauppa.comin henkilöstön ansiosta lähdin kohti kotia erittäin tyytyväisenä kainalossani uusi työläppäri. Nyt meidän pelikone on ihan vaan pelaamiseen ja voin työskennellä tällä Asuksen Zenbookilla. Tää on ihan supersöpö vaaleanpunainen (tai ruusukulta taitaa olla se virallinen nimitys) ja todella kevyt ja hiljainen kone. 
Tosiaan Verkkokaupasta lähdettyäni kävin kiertelemässä kirppareita. Ostin meidän olkkariin uuden maton, lampun, tyynynpäällisiä ja kellon. Olen todenteolla alkanut kyllästymään siihen valkoharmaaseen väriteemaan, jota kaikki blogit, sisutuslehdet ja jopa sisustusliikkeiden esillepanot pursuavat. Olin hetken aikaa siinä valtavirtamoodissa, että kaiken pitää olla kuin sisutuslehdissä, enkä oikeastaan tuntenut oloani kotoisaksi meidän olkkarissa. Nyt täällä on punainen matto, tumman punaruskea lamppu ja värikkäämpiä tyynyjä, ja tämä on sellainen sisustus josta itse tykkään. Ei ehkä kuuminta sistusmuotia, mutta nyt täällä näyttää enemmän meiltä. Vielä muutama taulu on työn alla.
Tänään herättiin kahdeksan aikoihin ja oikeastaan heti aamupalan jälkeen lähdettiin käyttämään koko porukalla Jokkea lenkillä. Sen jälkeen käytiin kaupassa ja laitettiin ruokaa, eli ihan peruspäivä meillä. Kun pojat heräävät päikkäreiltä niin jatketaan sunnuntaita ihan rehellisen laiskottelun merkeissä. Mun kroppa yrittää kertoa jotain, ja tuntuu, että nyt on parasta olla tämä päivä ihan rauhallisesti. Vatsa on ollut todella sekaisin ja lantioon sattuu oudosti. Nämä nyt voi johtua myös ihan siitä, että olen ollut aktiivisempi kuin viikkoihin, ei välttämättä kerro mahdollisesta synnytyksen lähestymisestä mitään.

Vastaa