23. RASKAUSVIIKKO

23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40… Jono vain lyhenee. Laskettuun aikaan kahdeksantoista viikkoa. Vauva on täysiaikainen kuudentoista viikon kuluttua. Äitiyslomaan yhdeksänkymmentä päivää. Seuraavaan äitiyspolikäyntiin aikaa on viisi viikkoa ja neljä päivää ja seuraavaan neuvolakäyntiin neljä päivää. 
 
Liitoskivut ovat palanneet kovempina kuin koskaan, mutta supistukset pysyneet rauhallisina. Meidän tyttö on kova potkimaan ja mylläämään, ja käytännössä aina minun rauhoittuessani hän aloittaa treenin. Se on ihanaa, hänestä tulee vahva ja elinvoimainen pieni vauva, ja meidän tuellamme hänestä kasvaa voimakastahtoinen upea nainen.
Kävin tänään töiden jälkeen kaupoilla täydentämässä kasvis- ja hedelmävarastoja, ja samalla pysähdyin hypistelemään vauvanvaatteita. On tosi hassua, että nyt voin katsella kaikkea tytölle sopivaa, en varmaan edes osaa ostaa nyt mitään! Onneksi pojilta jäi jonkin verran myös tytön tyyliin kelpaavia vaatteita, ja lisää saadaan varmasti käytettynäkin. Päätimme, että emme ota äitiyspakkausta.
Me ollaan ihan höpsähtäneitä tytöstä, Isännän reaktiokin oli todella hauska, kun kerroin ultrakuulumiset, hämmennyksen ja epäuskon sekainen ”häh, mmitäääh?” <3 Hänkään ei voi uskoa, että meidän perheeseen syntyy tyttö. Kerrottiin pojille heti, kun haimme heidät päiväkodista kotiin. Pojat ovat riemuissaan, kuten olisivat olleet myöskin pikkuveljestä. Eetu sanoo vauvaa jo pikkusiskoksi ja kaikki vauvan tarvikkeet ovat hänen mielestään pikkusiskon juttuja. <3
Laitan tähän loppuun vielä ultrassa saatuja mittoja. Olisi kiva kuulla, millaisissa mitoissa teidän pienet ovat rakenneultrassa olleet!
 
Painoarvio 429g
CRL/HC 190,9
BP 53,4
AC/NL 161,4 
FE 36,4

Vastaa