NISKATURVOTUSULTRA

Masukki <3

Tänään sitten lähdimme ensimmäiseen ultraan Hatanpään terveysasemalle. Aika oli klo.14.20, mutta hoitaja otti minut vastaan puolelta. Ensin käytiin läpi perusasiat, kuten kuukautisten mukainen viikkomäärä, yleinen vointi ja muut. Tänään olen kuukautisten mukaan viikoilla 13+1 ja ovulaation mukaan 11+4.

Ultraaminen tehtiin pelkästään vatsan päältä, koska pikkuinen näkyi todella selkeästi. Usein ensimmäinen ultra suoritetaan sekä vatsan päältä että alakautta. Kaverin kokonaispituus on noin 7cm, pääperämitta 56,2mm, reisiluun pituus 6,5mm ja pään lakimitta 19mm. Lapsivedenmäärä on normaali, sydämensyke näkyi, samoin liikkeet. Niskaturvotus oli todella pieni, ja down-riskiluku on 1:23000 eli käytännössä ei ole riskiä. Mittojen mukaan kone antoi uuden lasketun ajan, joka olisikin sitten 28.huhtikuuta 2014 ja viikoja nyt olisi 12+1. Olenkin siis jo kolmannellatoista viikolla! 🙂 Kaikki oli täydellisesti.

Kotimatkalla soitin äidilleni ja sieltä sain onnellisen vastaanoton. Haimme pojan mieheni vanhemmilta, ja samalla näytin heille ultrakuvaa <3.

4 thoughts on “NISKATURVOTUSULTRA

  1. Ihana kuva pienestä 🙂 Nyt alko jännittää vielä enemmän, mulla on huomenna niskaturvotusultra ! Onnea paljon <3

  2. Se on aina niin jännää käydä ultrassa! :)<3 Onnee teillekin, huomenna näätte ihanan terveen pienen vauvan siellä 🙂 !

Vastaa