VEGAANINEN IHONHOITO

Avril Organic on ranskalainen Ecocert -sertifioitu kosmetiikkasarja. Avril ei teetä koskaan eläinkokeita tuotteillaan. Tuotteet ovat myös edullisia, joten ne sopivat hintansakin puolesta korvaamaan päivittäistavarakauppojen kosmetiikkasarjat. Tätä postausta ei ole tehty kaupallisessa yhteistyössä.
 
 
Olen käyttänyt päivittäin Misellivettä ja päivävoidetta, muutamana päivänä puhdistusöljyä sekä kaksi kertaa silmämeikinpuhdistusainetta, kuorintavoidetta ja kasvonaamiota. Huomasin jo parissa päivässä, kuinka syvemmällä ihossa piilotelleet epäpuhtaudet alkoivat nousta ihon pinnalle, ja iho kukki aika mukavasti loppuviikkoon mennessä. Nyt perjantai-sunnuntai akselilla kasvot ovat huomattavasti rauhallisemmat, joten oletan puhdistumista tapahtuneen. Meikkiä olen käyttänyt vain parina päivänä tämän ensimmäisen viikon aikana, jotta hoitotuotteiden vaikutukset pääsisivät mahdollisimman hyvin toimimaan kasvoilla.

AVRIL ORGANIC MISELLIVESI

Päivittäin käyttämäni misellivesi on osoittautunut paremmaksi tuotteeksi kuin ei-vegaaninen edeltäjänsä. Misellivedellä on ihanaa raikastaa aamulla yönsumuiset kasvot ja illalla putsata päivän aikana kertyneet liat. Levitän itse tuotteen kasvoilla pyyhkeen avulla, koska minulla on jokin päähänpinttymä vanulappujen epäekologisuudesta (vauvan silmät kylläkin putsataan niillä). Miselliveden tuoksu on itselleni todella mieluinen, luonnollisen raikas, eikä omasta mielestäni lainkaan kemikaalinen. Ennen käytin Miselliveden tilalla kasvovettä, pääsääntoisesti ACO:n tai Lumenen. Ne kuivattivat usein ihoani ennestään, vaikka olivat tarkoitettu juuri omalle ihotyypilleni. Misellivesi sopii tosi hyvin pintakuivalle iholle, eikä iho ole hilseillyt lainkaan koko tämän viikon aikana, mikä on oikeasti pieni ihme minun kohdallani. Pahimmat hilseilyalueet minulla ovat silmänaluset sekä kulmakarvojen alla oleva iho. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä kasvoveden tilalla, jos kärsit kuivasta/pintakuivasta ihosta. Hintakaan ei päätä huimaa.
500ml/8,90€

AVRIL ORGANIC KOSTEUTTAVA PÄIVÄVOIDE NORMAALILLE IHOLLE

Avrilin päivävoidetta olen käyttänyt sekä aamulla että illalla. Aluksi voiteen paksuus hämmensi, mutta voide imeytyykin ihoon hyvin ja jättää ihon pinnan pehmeäksi ja tasaiseksi. Voide toimii meikin alla tosi hyvin, mutta valitettavasti omalle iholleni voide ei ole riittävän koskeuttava. Iho alkaa muutaman tunnin jälkeen kiristää poskipäistä, ja teki mieli lisätä kesken päivän kasvoille kosteutusta. Kosteusvoiteen etsintä siis jatkuu! Alla olevasta kuvasta näkyy, kuinka tasaisen meikkipohjan pystyy luomaan päivävoiteen päälle.
50ml/8,50€

AVRIL ORGANIC PUHDISTUSÖLJY

Avrilin puhdistusöljyä olen käyttänyt kolmena iltana meikin puhdistukseen. Tuotetta levitetään suoraan kasvoille ja joko huuhdellaan vedellä tai pyyhitään pois kasvoveteen kosteutulla lapulla tai kosteuspyyhkeellä. Aivan lupaamaansa puhdistustulokseen tuote ei yllä, jos on täysi meikki kasvoilla. Kevyemmän meikin ja meikittömät kasvot öljy kuitenkin puhdistaa hyvin, ja iho jää ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi puhdistuksen jälkeen. Öljy tuoksuu miedosti juurikin sille itselleen, eli öljylle. Eniten taitaa tulla läpi sellainen mieto seesamin tuoksu. Tälle tuotteelle lähden vielä etsimään haastajaa.
100ml/8,90€

AVRIL ORGANIC KASVOKUORINTA

Kuorintavoiteesta minulle jäi hieman pettynyt olo. Olen tottunut kuorintavoiteisiin, jotka ovat täynnä kuorivia, iholla tuntuvia rakeita, mutta Avrilin kasvokuorinta oli enemmänkin pudistusaine, jossa oli muutama rae siellä täällä. Voiteesta ei jäänyt sellainen fiilis, että se olisi juurikaan kuorinut kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, mutta voide oli muuten ihana ja teki ihosta pehmeän. En ostaisi tätä tuotetta uudestaan, sillä pehmeät kasvot saan myös kasvovoiteella. Tuoksu oli jälleen Avrilin tuotteille tyypillinen, ihanan raikas ja luonnollinen.

50ml/10,90€

AVRIL ORGANIC PUHDISTAVA KASVONAAMIO

Kasvonaamioiden suhteen minulla on aika kova vaatimustaso. Moni tietää malttamattoman luonteeni, joten en millään jaksaisi viikko tolkulla odotella tuloksia. Toki ihon puhdistuminen on pitkä prosessi, mutta jonkinlaisia tuloksia haluan välittömästi. Avrilin kasvonaamio on koostumukseltaan melko ohutta, mikä voi johtaa harhaan tarvittavan määrän annostelussa. Ohut kerros nimittäin riittää, sillä voide kovettuu kasvoilla valkoiseksi ja kuivaksi. Naamion jälkeen iho on ollut hieman punakka, mutta supersilkkinen ja puhdistetun tuntuinen. Näin viikon jälkeen voin sanoa, että finnit kyllä lähtevät liikkeelle tämän puhdistavan naamion avulla, mutta mustapäihin se ei ole purrut. Odotin naamiolta enemmän juurikin mustapäiden hävittämisen osalta, joten tällä hetkellä olo tuotteesta on vielä odottavainen. Jatkan testaamista epäpuhtaille alueille vielä muutaman viikon, ennen kuin voin muodostaa siitä lopullista mielipidettä. Aiempi epäpuhtauksille tarkoitettu naamioni oli L’oreal Parisin Pure Clay Purify Mask, joka on tehokas myös mustapäiden osalta. Harmi, ettei se ole vegaaninen tuote, muuten ostaisin sitä jatkossakin. Olen myös nähnyt nyt paljon somessa tällaisesta kuin Maybeautyn The Incredible Face Maskista, joka on eläinkokeeton ja vegaaninen. Moni kehuu tätä naamiota, joten varmaan lähtee testiin jossain vaiheessa!
50ml/5,90€

AVRIL ORGANIC SILMÄMEIKINPUHDISTUSAINE
Silmämeikinpuhdistusaine on tehokas, mutta hellävarainen, aivan kuten lupasikin. Vastaavana tuotteena voisin pitää mitä tahansa perushyvää öljytöntä silmämeikinputsaria, joten olen tyytyväinen vegaanisen vastineen löytymiseen.
200ml/8,75€Kaiken kaikkiaan, olen tuotteisiin hyvinkin tyytyväinen. Iho on selvästi kirkkaampi ja elinvoimaisempi kuin viikko sitten. Tällaisia hintalaatusuhteeltaan hyviä tuotteita moni varmasti etsii arkikäyttöön, ja nyt olen itse ainakin löytänyt muutaman luottotuotteen, joihin turvautua. Tästä on hyvä jatkaa lempparisarjan etsintää! Palailen varmaan Avrilin osalta vielä myöhemmin asiaan, mutta viimeistään palaan ihonhoitokuulumisiin uusia sarjoja testaillessa!
Hauskaa maanantaita!

Vastaa