LASTENTARVIKKEITA OZBABYSTA

Kaupallinen yhteistyö OzBabyn kanssa
OzBaby on Turkulainen, jo vuodesta 1989 toiminut lastentarvikeliike. Tämä laajasti kaikkea vauva- ja lapsiperhearkeen tarvittavaa markkinoille tuova perheyritys pystytti jatkuvasti laajenevan verkkokauppansa vuonna 2010. Www.ozbaby.fi onkin vuonna 2013 nimetty Aalto yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan Suomen 9. luotettavaksi verkkokaupaksi. Toimitukset tapahtuvat nopeasti, jopa 1-3 päivässä ja tuotteet ovat laadukkaita. OzBaby myy myös kotimaisia lastentarvikkeita, mikä on meille todella tärkeää. 

Valitsin OzBabyn verkkokaupasta vauvalle pari juttua, jotka vielä puuttuivat. Ensimmäiseksi valinnan alla oli sitteri. Me emme halunneet vauvalle vauvakeinua tai tärinäominaisuuksia, vaan ihan perus sitterin, kuten pojillakin oli. Tämä lelukaarellinen Emma Rocker DL -sitteri on kätevä, pieneen tilaan taittuva ja kaunis seurustelu -tai lepopaikka vauvalle vastasyntyneestä aina 9-10 kuukauden ikään saakka. Kangas on väritykseltään Linen grey. Harmaa väri sopii moneen eri sisustukseen ja on sukupuolineutraali vaihtoehto. Meillä tullaan sitteriä käyttämään eniten olohuoneessa, ja se sopii ihan täydellisesti meidän sohvien väriin. Sitterin kankaat ovat mukavan pehmeät ja ne voi pestä huoletta pesukoneessa 40 asteessa. 

Sitterissä on kaarevat metallijalat, jotka takaavat pehmeän heijaavan liikkeen vauvalle. Keinuominaisuuden saa myös tarvittaessa pysäytettyä jaloissa olevilla jarruilla. Istuinosan saa asetettua moneen eri asentoon, joten vauvan on mukava makoilla sitterissä eri ikävaiheilleen sopivassa asennossa. Olin yllättynyt, että sitteristä saa selkänojan lisäksi säädettyä jalkapäätä, ja sitä kohottamalla sitteristä tulee suloinen pesämäinen makuupaikka pienelle vauvalle! Vauvan viihtyvyyttä ja käyttömukavuutta lisäävät pehmeä tyyny ja kolme lelua sisältävä lelukaari. Sitterissä on säädettävä vyö, jolla lapsi pysyy turvallisesti ja mukavasti paikoillaan. Linkki tuotteeseen: sitteri.

Toinen valitsemani tuote on Anne&Mikaelin kotimainen, Tampereella valmistettu reunapehmuste. Pehmusteen päällinen on 100% puuvillaa ja sisus ryhdikästä pvc-vapaata polyesterivanua. Reunapehmuste estää vauvaa kolhimasta itseään sängyn reunoihin ja saamasta raajojaan jumiin pinnojen väliin. Toki pehmuste tuo sänkyyn myös kauniin ja huolitellumman ulkonäön. OzBabysta saa Anne&Mikaelin reunapehmusteen myös ihanassa pöllökuosissa, mutta tämä tähtikuvio sopii meiltä jo löytyviin tähtiaiheisiin vauvanhuopiin ja pussilakanasetteihin. Reunapehmuste on helppo kiinnittää nauhojen avulla ja sen voi pestä koneessa 40 asteessa. Linkki tuotteeseen: reunapehmuste.
Meillä on vielä muutamia juttuja hankittavana vauvaa varten. Poikien ammeet pitäisi vaihtaa, ja vauvalle hankkia omansa. En ole osannut vielä valita vauvanammetta, koska markkinoilla on nykyään niin paljon erilaisia ammeita eri ominaisuuksilla! Toisaalta haluaisin sen olevan kokoontaitettava, mutta toisaalta eipä poikienkaan kokoluokan ammeita saa taitettua kokoon, vaan ne säilytetään kylpypäivien välillä meillä saunassa. Ammeeseen tahdon vauvalle lisäksi kylpytyynyn helpottamaan kylpyhetkiä. Hankintalistalla on lisäksi imetystyyny, mutta myös sen ostamisessa meinaa olla valinnan vaikeus esteenä. Sitten olisi vielä sellaisena ns. ylimääräisenä hankintana vauvan unipesä, ei välttämättömyys, mutta olisihan se nyt ihana. Niissäkin on melko paljon jo vaihtoehtoja, ja pakko sanoa, että parempilaatuiset ovat kyllä sitten hintavampiakin. Esimerkiksi OzBabylla on tällä samalla tähtikuosilla somistettu Anne&Mikaelin vauvanpesä. Onhan tässä vielä aikaa, ja viimeiset hankinnat ehtii tekemään vielä vauvan synnyttyäkin. Vinkki! OzBabyssa on juuri nyt käynnissä uuden kauppiaan yllätysale! Kipin kapin ostoksille!

Kiitos yhteistyöstä,  OzBaby 

4 thoughts on “LASTENTARVIKKEITA OZBABYSTA

  1. Hei! Saa kyllä, on klipsuilla kiinni, joten lähtee kätevästi irti ja helppo laittaa myös takaisin 🙂

Vastaa