LASTEN JOULUTARINA

Hyvää joulukuun 23. päivää kaikki! Lapset keksivät meille taas kivan joulutarinan muistoksi tästä joulusta, joten tässä postauksessa äänessä ovat jälleen lapset. Edellisen joulutarinan pääsette lukemaan tästä. Kuten edellisessä joulutarinapostauksessakin mainitsin, niin lasten keksimä joulutarina on hyvä lahjaidea isovanhemmille tai sen voi kirjoittaa vaikka joulukorttiin. Me kirjoitetaan tarina joka vuosi paperille ja laitetaan se lasten muistolaatikkoon. Niitä on kivaa sitten lukea myöhemmin ja seurata, kuinka tarinankerrontataidot vuosi vuodelta ovat kehittyneet. Tänä vuonna tarina poukkoili, mutta silti siitä tuli tosi suloinen ja juuri meidän lasten näköinen kertomus. Päätähtenä tänä vuonna seikkailee meidän oma tonttukoira Jokke.

Tonttukoira Jokke

Eetu: Olipa kerran Jokke. Se lähti autolla S-Markettiin.

Eve: Se osti sieltä Barbin.

Eetu: Jokke lähti S-Marketista kotiin. Jokke osti sieltä myös pienen pikkuautoradan. Sitten Jokke lähti autolla mökille…

Eve: …mummun kanssa. Jokke söi mökillä mummun kanssa kakkua. Eve oli myös mukana syömässä kakkua.

Antti: Se kakku olikin taikakakku ja se sai Joken puhumaan. Ja myöskin lääkäri tuli katsomaan Jokkea, että mitä sille oikein tapahtui. Siis eläinlääkäri. Sitten Jokke puhui lääkärille ja sanoi: kröhöm, lääkäri, minulle tapahtui jotain uutta. Minä osaan nyt puhua.

Eetu: Sitten, kun Jokke osasi puhua niin se sitten alkoi mennä kotiin lentokoneella. Ja kun Jokke oli kotona niin se teki suklaakakkua, ja laittoi siihen karkkeja ja antoi sen Antille, koska Antilla oli syntymäpäivä.

Eve: Sitten mummu alkoi itkeä. Mummukin kutsuttiin syömään kakkua.

Antti: Oli jouluaamu.

Eetu: Joulupukki tuli meille sen reellä. Ja kun oli yö niin sitten Jokke tuli katsomaan, onko joulukuusen alla lahjoja. Jokke avasi jouluherkkulahjansa, jonka oli lähettänyt eläinlääkäri. Ja kun se söi sen, niin yhtäkkiä puf vaan, Jokke muuttui taas tavalliseksi koiraksi!

Loppu.

HYVÄÄ JOULUA!

Vastaa