KEVÄTMESSUT 2017 | SIS. ARVONNAN!

http://www.pixbay.com http://www.canva.comKevät tulee vauhdilla, ilmat lämpenevät ja aurinko paistaa! Lumi on meidän omalta takapihalta sulanut jo muutamia päiviä sitten ja paljastanut karun totuuden: kuolleen nurmikon, likaisen, koiran pissalta haisevan terassin ja köyhän kukkapenkin, ja nälvääntyneen takapihalle unohtuneen kukkaruukun.

Lähden kevätmessuille äitini kanssa hankkimaan inspiraatiota ja ideoita pihaa ja kodinsisustusta varten, tekemään ostoksia ja viettämään ihanaa päivää ihmisvilinässä. Haaveena olisi luopua puisesta terassista ja istuttaa puisen näköesteaitamme kaveriksi pensasaitaa. Haluan värikkään ja runsaan kukkapenkin, puutarhakalusteet ja lapsille oman nurkkauksen takapihallemme. Lisäksi pakollinen hankinta olisi verkkoaita koiraa varten sekä portti, josta lapset pääsisivät tarvittaessa kirmaamaan taloyhtiön yhteiselle pihalle. 
http://www.pixbay.com
Kevätmessujen Kevätpuutarha -tapahtumasta lähden hakemaan ideoita lähinnä pensasaitaa ja kukkapenkkiä varten, meidän maaperämme on hieman ongelmallista (kuivahkoa) ja kesäisin aurinko porottaa suoraan takapihalle. Meillehän on kesällä syntymässä vauva, ja olisi tosi ihanaa viettää tyttäremme nimiäisiä niin, että takapihan oven voisi huoletta pitää auki ja vieraat pääsisivät nauttimaan (toivottavasti) kauniista kesäpäivästä myös takapihallemme. Asuntomme on ihan hyvän kokoinen, 95 neliöinen, mutta ei kovin avara. Sen vuoksi juhlien järjestäminen tuottaa aina vähän haasteita vierasmäärän suunnittelussa. 
Sisusta! -tapahtumasta lähden hankkimaan ideoita olohuoneen ja eteisen seinäpintojen uusimiseen. Meidän rivitaloasunnon seinät on maalattu valkoisella hohtavalla maalilla, jonka alla on jollain ihmeellisellä menetelmällä luotu kohokuviopinta. Auringonvalo tekee seinästä likaisen ja levottoman näköisen, ja haluaisin jollain (mahdollisimman simppelillä) keinolla tasoittaa seinät ja maalata ne uudelleen rauhallisemmalla, mattapintaisella maalilla. Sisusta! -tapahtumasta saa myös vinkkejä pihan somistamiseen, ja sekin olisi ajankohtaista meille. Lisäksi vauvan nurkkaukseen tarvitsen inspiraatiota, pää lyö ihan tyhjää senkin suhteen.
http://www.pixbay.com
Oletko halukas lähtemään Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 6.-9. huhtikuuta? 
Nyt voitte voittaa lipun osallistumalla arvontaan täällä blogissani ja toisen lipun osallistumalla arvontaan somekanavissani.

Blogin kautta osallistut kommentoimalla kommenttikenttään ”Mukana arvonnassa!” ja lisäämällä kommenttiin vielä sähköpostiosoitteesi. 

Somekanavissa osallistut tykkäämällä blogin Facebook -sivusta ja/tai Instagram -tilistä ja kommentoimalla Kevätmessut -aiheiseen kuvaan ”Mukana arvonnassa!” Kuvan löydät sekä instagramista että facebookista. 
Voit siis parhaassa tapauksessa voittaa messuille kaksi lippua.


Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja sillä pääsee kaikkiin samanaikaisiin tapahtumiin!

Onnea arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Ilmoitan voittajan somekanavissa sekä voittajalle henk.koht, sähköpostilla. 🙂
Somet

Posted by

Moikka! Olen Heidi, 27-vuotias bloggaaja, harrastevalokuvaaja ja kolmen lapsen äiti Pirkanmaalta. Blogini on kokoelma minulle tärkeitä asioita, kuten lapsiperhearkea, luonnonystävän teemoja sekä hyvinvointia käsitteleviä aiheita.

5 thoughts on “KEVÄTMESSUT 2017 | SIS. ARVONNAN!

Vastaa