TÄYDELLINEN KASVOHOITO KOTIMAISILLA UNNA NORDICIN TUOTTEILLA + ARVONTA

Yhteistyössä Mr&Mrs BeautyBar.

Täytyy kyllä sanoa, etten ole nauttinut aiemmista hoitovapaistani yhtä paljon kuin tästä. Jotenkin viimeisen lapsen kohdalla vasta oikeasti osaa ottaa ihan rauhassa ja jopa rentoutuakin, vaikka se ehkä hullulta kuulostaakin kolmen lapsen äidin sanomana. Ihan perinteisten kävelylenkkien, lasten kanssa hengailun, kahvilakäyntien ja lukemisen lisäksi olen panostanut tänä vuonna (ja tämän hoitovapaan aikana) myös itseeni pitkästä aikaa. Okei, kuulostaapa pinnalliselta. Mutta uskokaa pois, pinnallisillakin asioilla voi olla positiivisia vaikutuksia syvälle mieleen, stressitasoihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Toukokuun alussa kävin Mr&Mrs BeautyBarissa ottamassa haalistuneiden kulmien päälle uudet microbleidingit, enkä olisi koskaan voinut kuvitella, että tuo yksittäinen käynti tulisikin muuttumaan uuden vakkaripaikan löytämiseksi.

Mr&Mrs BeautyBar

Mr&Mrs BeautyBar on Tampereen Sammonkadulla sijaitseva kaksihuoneinen viihtyisä kauneushoitola, jonka ammattitaitoiset työntekijät tarjoavat monipuolisesti muun muassa erilaisia kasvohoitoja, kulma-, ripsi- ja kynsipalveluita, ihokarvojen poistoa, plasmahoitoja ja intialaista päähierontaa. Hoitolan runsaaseen palveluvalikoimaan pääset tutustumaan tästä linkistä. Hoitolaan on helppoa tulla niin julkisilla kuin autollakin; liikkeen edessä on ilmaista parkkitilaa, sen ohitse kulkee moni linja-autovuoro ja tulevaisuudessa myös raitiovaunu porhaltaa liikkeen vierestä.

Microbleidingiin minut otti vastaan valloittava Tuija, liikkeen perustaja ja omistaja. Hoitolan yleisilme on aivan ihana, maanläheiset värisävyt ja materiaalit ovat omiaan luomaan heti sisään astuessa rauhallisen ja rentoutuneen mielentilan. Suurin tekijä tunnelmanluojana oli kuitenkin Mr&Mrs BeautyBarin henkilökunta, siis mitä asiakaspalvelua! On tosi tärkeää, että kosmetologilla ja asiakkaalla synkkaa, ja meillä synkkasikin sitten niin hyvin, että aloin käymään säännöllisesti Tuijalla kasvohoidoissa, joilla pyrimme hoitamaan pintakuivaa ihoani ja pienentämään laajentuneita ihohuokosia PlasmaPen -kynää hyödyntäen. Voin kertoa plasmahoidoista tarkemmin Instagramissa. Kärsin teini-iässä aknesta, ja aikuisiällä ihoni on muuttunut pinta-kuivaksi, jota koristeli laajentuneet ihohuokoset ja mustapäät. Tuijan mielestä ihoni oli jo alun perin kuivuutta lukuun ottamatta ihan hyvässä kunnossa, mutta itse olen kokenut pientä ihoahdistusta teini-iästä saakka. Ensimmäisten kahden hoitokerran jälkeen iho tuntui todella kosteutetulta, ja seuraavien kahden käynnin jälkeen aloin huomaamaan eron myös ihohuokosissa. Kasvohoidoissa käytettiin Unna Nordicin tuotteita, joista kerron lisää postauksen lopussa. Tällä hetkellä kasvot ovat siinä pisteessä, että en käytä lainkaan pohjameikkiä arjessa. Jos ei ole paininut iho-ongelmien kanssa, niin voi olla vaikeaa käsittää, kuinka vapauttavaa on kokea ylpeyttä ja itsevarmuutta ihostaan ilman meikkiäkin. Voisin vaan halata Tuijaa ja Unna Nordicin tuotekehittelijöitä koko tämän 13 vuoden ihokamppailun edestä. <3

Täydellinen kasvohoito Unna Nordicin tuotteilla

Sarjahoidon päätyttyä toukokuun lopulla minulle tehtiin 90 minuutin täydellinen kasvohoito. BeautyBarin hoidot toteutetaan kokonaisvaltaisesti, ja tärkeänä osana hoitoja pidetään ihmisen hyvinvointia kokonaisuutena; se, miten elät, kuinka stressaantunut olet, mitä syöt ja mitä tuotteita käytät, nämä kaikki asiat ovat osa myös ihosi hyvinvointia. Tuija kävi jo ensimmäisellä käynnillä kanssani läpi ihoni historiaa ja ongelmakohtia, ja näitä tietoja hyödyntäen yhdessä punnittiin, millaista hoitoa ihoni tarvitsi juuri tuolloin, ja kuinka ihon hyvinvointia pystytään myös jatkossa edistämään ja ylläpitämään. Minulle valittiin luonnollisestikin kosteuttava hoito, joka antoi jo hyvässä kunnossa olevalle pintakuivalle iholleni lisäboostia korjata ja eheytyä ennestään. Tydellinen kasvohoito laaditaan yksilöllisesti. Minun kohdallani se piti sisällään alkupuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen, ihanien Unna Nordicin tuotteiden hieromisen kasvoihin, kaulalle ja dekolteelle sekä naamion, rentouttavan Unnan ihonhoitosarjaan sävelletyn musiikin soidessa taustalla. Musiikin on säveltänyt Mikko P. Mustonen.

Holistinen kauneudenhoito ottaa huomioon ihmisen kokonaisuutena, siksi Unna Nordic satsaa myös hoitolakokemukseen totuttua enemmän. Uusi Waking Forest hoitolamusiikki vie kuulijan suomalaiseen metsään ja rauhoittaa hoidon aikana. Unna Nordic kasvohoidossa tehokkaat metsän raaka-aineet kohtaavat mielialaan positiivisesti vaikuttavat tuoksut ja äänen. Ihosi ja mielesi voivat paremmin!

Unna Nordic

Hoito oli todellakin aivan täydellisen kokonaisvaltainen kokemus. Hoidon alkuvaiheen jälkeen huoneen valot himmennettiin, ja tuotteiden vaikuttaessa hartioita ja kasvoja hierottiin, ja oloni oli hyvin rento ja huomioitu. Liikkeen kaiuttimista kuuluneet metsän äänet, nuotion rapsahtelevat puut ja kaunis musiikki, sekä tuotteiden ihana tuoksumaailma vei aistikokemuksetkin ihan uudelle tasolle. 90 minuuttia meni nopeasti, mutta se oli samalla juuri sopiva aika mielen tyhjenemiseksi ja olon kohentamiseksi.

Unna Nordic

Unna Nordicin ihonhoitotuotteet valmistetaan Helsingissä ja se on täysin vegaaninen ihonhoitosarja. Tänä päivänä kotimaisia, ekologisia ja vegaanisiakin tuotesarjoja alkaa olla markkinoilla jo runsaasti, ja niitä tulee myös koko ajan lisää. Tästä syystä kuluttaja pääsee tekemään yhä tuotekriittisempää vertailua täydellisten tuotteiden kartoittamisessa. Itse olen kokeillut varmaan neljää tai viittä eri vegaanituotesarjaa, joista omien suosikkien löytyminen on ollut melkoinen työ. Aluksi ajattelinkin, että katsotaan nyt kuinka nämä toimivat, sillä omien suosikkituotteideni syrjäyttäminen vaatii jo lähes täydellisen ihonhoitokokemuksen tarjoamista. No, vaihtoon meni tuotteet. Rakastuin Unnan tuoteperheeseen jo ensimmäisen hoitokerran aikana, sillä ne tuoksuvat AIVAN taivaallisille. Tuoksuihin kätkeytyy suomalaisen metsän tuntu, mutta tuoksut eivät ole omaan kriittiseen nenääni lainkaan keinotekoisia tai liian voimakkaita. Lopullisesti minut vakuutti tuotteiden rehtiys; ne tekevät juuri sen mitä lupaavat, ja omat kasvoni tykkäävät todella paljon tästä tuotesarjasta. Unnan tuotteet on valmistettu pääosin Suomalaisen luonnon omista raaka-aineista, aina vastuullisesti ja vegaanisesti, ja tämähän juuri sitä, mitä ekologisuuteen panostava ihminen osaa arvostaa.

Tuijan neuvoja mukaillen muistan jatkossa kosteuttaa ihoani huolellisemmin ja käytän kuorintaa kerran viikossa ja naamiota viikoittain tai tarpeen mukaan useammin. Syksyllä aion ehdottomasti viimeistään käydä uudelleen kasvohoidossa, ja kartoittamassa sopivat tuotteet talvea varten. Ostin Unnan tuotteita myös kotiin. Nyt testissä minulla on ollut

  • Ilta puhdistusöljy: sisältää ravitsevia luonnonöljyjä, jotka poistavat meikin, epäpuhtaudet ja ilmansaasteet.
  • Raita savipuhdistusgeeli: sisältää neljää savea, jotka syväpuhdistavat ja poistavat iholta meikin, epäpuhtaudet ja ilmansaasteet. Katajavesi tasapainottaa ja raparperiuute kirkastaa ihoa. Piparminttu jättää ihon virkistyneen tuntuiseksi.
  • Paju turve-hiili-bambukuorinta: sisältää ihoa syväpuhdistavaa turvetta ja hiiltä sekä kuorivaa bambujauhetta. Syväpuhdistaa ihohuokoset ja tekee ihosta pehmeän ja puhtaan.
  • Suvi virkistävä päivävoide: sisältää kosteuttavaa koivunmahlaa ja tasapainottavaa katajavettä.
  • Havu tasapainottava hoitovesi: sisältää koivunmahlaa ja katajavettä, jotka hoitavat, kosteuttavat ja tasapainottavat ihoa. Ratamouute rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta.
  • Lauha vahvistava yönaamio: sisältää kosteuttavaa koivunmahlaa ja rauhoittavaa kaurauutetta. Pehmentää, kosteuttaa ja ravitsee ihoa kauraöljyn, mesimarjauutteen ja punoitusta vähentävän ratamouutteen voimin. Sisältää prebiootteja, jotka tukevat ihon omaa mikrobiomia.

Muutaman viikon jälkeen ihoni voi yhä paremmin, ja olen ollut näihin tuotteisiin todella tyytyväinen. Erityisesti olen rakastunut hoitoveteen, jonka voi suihkauttaa kasvoille vaikka kesken päivän ihan meikinkin päälle, jos iho tuntuu tarvitsevan lisäkosteutusta tai raikastusta.

Oman luottokosmetologin löytäminen voi olla haastavaa, mutta itse voin ihan täydestä sydämestä suositella Tuijaa. Ripsien osalta voin myös suositella Saria, hän tarjoaa Mr&Mrs BeautyBarissa ripsipalveluita, kulmien kestopigmentointeja sekä intialaista päähierontaa. Jos taas rakennekynnet houkutteleva, niin Amira, kosmetiikkaneuvoja, kosmetologi ja kynsiteknikko, tekee todella upeaa työtä! BeautyBarin verkkosivuilta sekä Instagram- ja Facebook -tileiltä löytyy paljon lisätietoa ja esimerkkejä näiden ammattilaisten taidonnäytteistä. Linkit löytyvät alta.

ARVONTA! Tuijalla on teillekin pieni lahja, nimittäin osallistumalla arvontaan yhdellä teistä on nyt mahdollisuus päästä kokemaan Unna Nordicin tuotteilla toteutettu 90 minuutin täydellinen kasvohoito Mr&Mrs BeautyBarissa Tampereella (arvo 95 euroa). Osallistut arvontaan kommentoimalla tämän postauksen alle ”Osallistun arvontaan” ja oman sähköpostiosoitteesi, tai instatilisi, jotta saan voittajaan yhteyden arvonnan päätyttyä. Arvonta aikaa on maanantaihin 24.6.2019 klo.23:59 saakka. Ilmoitan arvonnan voittajan Instagramissa sekä tietysti suoraan voittajalle sähköpostitse tai yksityisviestillä. Arvontaan voi osallistua vaihtoehtoisesti Instagram -tilitäni löytyvän kuvan alta, jossa kerron tästä arvonnasta myös. (Jos ei löydy viimeisimmästä kuvasta, niin selaa muutamia taaksepäin.) ONNEA ARVONTAAN! <3

Kiitos vielä ihan superpaljon Mr&Mrs BeautyBarin väki sekä Unna Nordic!

www.beautybars.fi

Instagram

Facebook

www.unnanordic.fi

Instagram

Facebook

19 thoughts on “TÄYDELLINEN KASVOHOITO KOTIMAISILLA UNNA NORDICIN TUOTTEILLA + ARVONTA

  1. Osallistun arvontaan, ehkä Tampereen reissulla pääsisi kokeilemaan

  2. Ok kun kiva hoito olisi.osallistun arvontaan. Enpäs olekaan tietoinen tuosta paikasta vaikka asunkin Tampereella.

  3. Kuulostaa ihanan hemmottelevalta :)Osallistun arvontaan.

Vastaa