ABOUT

Moikka! Täällä ruudun takana teille kirjoittelee Heidi, 26-vuotias perheenäiti Pirkanmaalta.

Perheeseeni kuuluu mies, kolme lasta, japaninpystykorva Jokke sekä Maatiaiskissa Eemeli. Mulle perhe on koko elämän keskus, ja sen ympärille rakennetaan kukin omanlaistamme elämää omiin mielenkiinnonkohteisiimme perustuen. Itse rakastan kaikkea Someen liittyvää, kirjoittamista, valokuvaamista, perhe-elämää, eläimiä ja luontoa.

Aloitin bloggaamisen vuonna 2013, kun odotin toista lastamme ja tarvitsin jonkin alustan, jolle selvittää päätäni ja josta löytää vertaistukea muista nuorista äideistä. Ensimmäinen blogini oli bloggerissa, ja se kantoi suurimman osan elämästään nimeä Sinä olet aurinko. Blogin suosio lähti nousuun alkuvuonna 2017, kun liityin elämäni ensimmäistä kertaa blogiverkostoon. Verkoston tuki oli minulle todella tärkeää, ja olen ikuisesti kiitollinen tuosta ajanjaksosta.

Tuli kesä 2018 ja päätin, että nyt on aika tehdä kauan haaveilemani muutokset bloggaamisen suhteen. Blogger ei antanut minulle riittävästi vastinetta siihen, mitä blogialustalta vaadin, joten alkoi blogin siirtäminen WordPressiin. Tämä blogi perustuu vegaanisuuteen ja minun henkilökohtiaisiin mielenkiinnonkohteisiini ja omiin näkökulmiini elämästä. Äitiys on luonnollisestikin äärimmäisen suuri osa minua, enkä luovu täysin lapsiin ja perhe-elämään liittyvistä aiheista. Sen vuoksi koimme IT-apulaiseni kanssa tärkeäksi tuoda myös vanhan blogini osaksi tätä uutta blogialustaa.

Tänään blogini on paikka, jossa voin jakaa rakastamiani asioita teidän kaikkien kanssa. Valokuvaaminen on kirjoittamisen ohella minulle äärimmäisen rakas harrastus, ja vegaanisuus tekee jokaisesta päivästäni onnellisemman ja kiitollisemman.

Vegaanina ja äärimmäisen eläinrakkaana luonnonystävänä pyrin elämään yhä enemmän ja enemmän ekologisesti. Minullakin on vielä pitkä matka edessä, eikä kukaan ole täydellinen. Tärkeintä ovat ne pienet teot, ja olen todella onnellinen, että minulla on nyt paikka, jossa voin jakaa vegaanista ja kestävän kehityksen mukaista tyyli-inspiraatiota, sisustusideoita sekä parhaita vegaanisia reseptejä ja tuotevinkkejä.

Lukijat ovat blogin tärkein osa-alue, ja sen vuoksi koen jokaisen tätä sivua lukevan silmäparin kuuluvan meidän omaan outoon perheeseemme. Lukijoilta toivon ystävällistä kommentointia, sekä tietoisuutta siitä, että minun tehtäväni täällä ei ole syöttää totuuksia kenenkään päähän. Minulla on omat arvoni, kokemukseni ja mielipiteeni elämästä, sinulla omasi. Me kaikki ollaan erilaisia, mutta meitä kaikkia yhdistää mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun.

Kiitos todella paljon kiinnostuksestasi, ja tervetuloa mukaan!

Minut löytää myös:

Instagramista: @heidii.susanna

Facebookista: Heidi Korpela blogi

Snapchatista: heiheidiblogi

Pinterestista: Heidi Korpela

Email: heidi@heidikorpela.com