MEISTÄ

KEITÄ ME OLLAAN JA MISTÄ BLOGGAAN

Kuinka kaikki alkoi..

Minun ja mieheni rakkaustarinan alku oli vauhdikas, mutta ihana ja opettavainen. Olemme yhdessä kasvaneet aikuisiksi, naimisiin menimme maaliskuisen kevätauringon alla vuonna 2012. Muutamaa viikkoa aiemmin olimme saaneet selville ihan parhaan, elämän mullistavan uutisen; odotimme esikoistamme. Reilu vuosi tämän jälkeen aloin odottamaan hänelle pikkuveljeä, joten elämä tuntui todella ihmeelliseltä ja uudelta; yhtäkkiä elämässäni oli aivan uudenlaista sisältöä ja onnellisuutta. Aloitin ensimmäisen blogini noihin aikoihin, jotta voisin tallettaa ja jakaa ne kaikki kokemukset ja tunteet. Ensimmäistä blogiani kirjoitin yli viisi vuotta, kunnes päätös uuden blogin perustamisesta tuli ajankohtaiseksi. Aloitin puhtaalta pöydältä uudella blogialustalla, ja aloin kirjoittamaan omaa nimeäni kantavassa blogissa.
Elämä on mennyt eteenpäin hämmästyttävän hurjaa vauhtia, ja esikoisemme on jo kakkosluokalla, pikkuveli eskarissa ja heillä on myös vuonna 2017 syntynyt pikkusisko, joka tuo oman ihanan taaperomausteensa meidän elämäämme. Nyt talletan meidän arkea sekä kirjoittaen, valokuvaten että videon muodossa, enkä halua unohtaa hetkeäkään, jonka saamme elää yhdessä perheenä.

Mistä bloggaan?

Kirjoitan enimmäkseen äitiydestä, mutta myös hyvinvoinnista, ekologisuudesta sekä lapsiperhearjesta. Itse haaveilen mahdollisimman muovittomasta/jätteettömästä arjesta, ja sitä kohden pyrin aktiivisesti.

Blogi työnä..

Olen ollut onnekas, ja saanut tehdä monia yhteistöitä erityisesti vanhan blogini kanssa. Haaveena on saavuttaa se piste, jossa pystyisin elättämään perheemme sisällöntuotannolla niin blogin kuin freelancer sisällöntuottajana toimimisenkin osalta, mutta tällä hetkellä sekä minun että mieheni työtilanteet ovat toisaalla niin hyvät, ettei täysipäiväiseksi bloggaajaksi pyrkiminen juuri tällä hetkellä ole ajankohtaista.

Youtube -kanavani..

Videoiden kuvaaminen on ollut osa minua jo pidemmän aikaa, mutta vasta viime vuoden marraskuussa perustin kanavan, ja aloin julkaista sinne materiaalia. Kanavalleni julkaisen samantyyppistä sisältöä kuin tänne blogiinkin. Rakastan eniten kuitenkin kuvata vlogeja. Löydät meidät täältä: Heidi Korpela

Meidän perhe..

Heidi, 27

Kolmen pienen lapsen äitinä elämä on usein hektistä. Olen kiireinen, mutta uskon kuitenkin, että kiire on ihmisten itsensä luoma toimintamalli. Omat päiväni täyttyvät tällä hetkellä terveyselintarvikealan kokopäivätyöstä Lempäälässä, blogiin liittyvistä töistä, kuten valokuvaamisesta, kirjoittamisesta, suunnittelusta sekä somekanavien päivittämisestä, amk -monimuoto-opinnoista sekä tietysti perheen kanssa vietetystä ajasta. Usein päivän päätteeksi olen ihan loppu, mutta tiedän panostavani elämässäni tällä hetkellä sellaisiin asihin, joita en vanhoina päivinä tule katumaan.

Olen vegaani, rakastan eläimiä ja olen kiinnostunut ekologisten arvojeni jatkuvasta kehittämisestä. Harrastan valokuvaamista ja lenkkeilyä, ja kuuntelen paljon podeja sekä industrialmetallia, gothrockia sekä numetallia.

Aleksi, 28

Aviomieheni on sitä ihmistyypiä, joka suhtautuu intohimoisesti vain tarkkaan rajatusti muutamaan asiaan kerrallaan. Hän on harrastanut SRA -ammuntaa viimeiset 7 vuotta ja tällä hetkellä toimii siinä myös kouluttajana. Kisoissa hän käy säännöllisesti kuusi, seitsemän kertaa vuodessa, ja on menestynyt niissä todella hyvin! Aleksi työskentelee metallialalla, ja on metallimies myös musiikkimaultaa. Käymme keikoilla ja festareilla yhdessä aina, kun siihen on mahdollisuus. Aleksi on upea isä ja aviomies – en voisi koskaan pyytää enempää.

Antti, 7

Antti on meidän 7-vuotias esikoinen, ja näin ollen hän on auttanut meitä kasvamaan vanhemmiksi. Hän aloitti toisen luokan elokuussa 2020, ja vaikka välillä toivoisimme, että vauhtia olisi vähän vähemmän ja kiinnostusta matikan läksyihin enemmän, emme voisi olla ylpeämpiä hänestä. Antti hämmästyttää meitä jatkuvasti niin koulumenestyksellään kuin muillakin taidoillaan, ja erityisesti sillä, kuinka nopeasti hän oppii uusia asioita. Antti rakastaa rakentelua, joten legot ovat olleet jo muutaman vuoden ihan ykkösjuttu. Tabletillaan Antti tykkää pelata Toca Blocks -nimistä peliä, joka on ikään kuin lapsille sopiva versio Minecraftista. Antti on maailman suurin ekstrovertti, ja hänen mielikuvituksensa on rajaton.

Eetu, 6

Eetu on meidän keskimmäinen, 6-vuotias. Eetu on analyyttinen ja tarkka poika, jolla on ihan uskomaton numeromuisti ja ikäisekseen hyvin kehittyneet matemaattiset taidot. Eetu rakastaa autoja ja eläimiä, ja hän on hyvin omistautunut pitämään huolta omista tavaroistaan. Tämä aiheuttaa ajoittain kitkaa siskon kanssa, mutta Eetu on kuitenkin huomaavainen, avulias ja energinen, ihana höpöttäjä. Eetu aloitti eskarin elokuussa 2020.

Eveliina, 3

Eveliina, eli Eve, on meidän kuopus ja samalla mun vauva. Eve rakastaa Pipsa Possua ja pehmoeläimiä, mutta häntä ei haittaa ollenkaan heittäytyä täysillä mukaan poikien sota- tai autoleikkeihinkään. Eve piirtää mielellään ja kirjat ovat hänelle tärkeä osa jokaista päivää. Meidän kaikki lapset rakastaa kuunnella satuja, mutta Eve on kolmikosta se, joka oikeasti vaatii iltasadun ihan joka ilta, poikkeuksetta. Eve osaa olla sekä vauhdikas hulivili että rauhallinen pampula, ja meille hän on se perheen pienin, joka saa kaikista useimmin tahtonsa läpi. Ihanaa, että Evellä on kaksi isoveljeä, jotka ovat häntä aina opettamassa ja ohjaamassa. Suojelua Eveliina niinkään ei kaipaa, hän osaa kyllä pistää rotiin isommankin riitapukarin. Eve ei käy päiväkodissa, vaan nauttii äidin ja isin seurasta kotona.

Eemeli, 11 ja Jokke, 7

Meidän perheeseen kuuluvat myös maatiaiskissa Eemeli sekä Japaninpystykorva Jokke. Vuonna 2008 syntynyt Eemeli, eli Emppu, saapui elämääni noin 10 vuotta sitten, ja on siitä asti ollut mukana mun ja meidän perheen kuvioissa. Jokke on syntynyt samana päivänä, kun me menimme naimisiin, ja hänet haimme Rovaniemeltä keväällä 2012. Jokke ja Antti ovat siis ikätovereita. Eemeli ja Jokke ovat kasvaneet toisilleen hyviksi ystäviksi, ja he pitävät toisilleen seuraa meidän muun perheen poissaollessa. Lemmikkejä mulla itselläni on ollut ihan pikkulapsesta saakka, enkä osaa kuvitella elämää ilman näitä kahta karvatassua.