#FEELDELIGHTED

Yhteistyössä Delight. Yhteistyö saatu Mammalandian kautta.

Kuukausi valmennusta takana. Sen kunniaksi on nyt luvassa vähän spesiaalimpi postaus, sillä Delight halusi tehdä kanssani yhteistyötä! Delightin kotisivuille pääsette tästä: http://www.feeldelighted.com/fi/.

Herkulliset ja ravitsevat, erityisesti naisille suunnitellut Delight -proteiinipatukat sopivat täydellisesti niin treenienergian antajaksi, kiireisen hetken näläntaltuttajaksi kuin matkakaveriksikin reisuun mukaan! Yksi patukka mahtuu näppärästi pieneenkin käsilaukkuun, mutta pitää silti nälän kurissa ja energiatasot hyvänä pitkään. Näin raskausaikana nälkä saattaa yllättää nopeasti, joten terveellistä välipalaa on hyvä pitää kädenulottuvilla missä vain sitten liikunkin.

Sain testaukseen Delight -patukoita kolmessa herkullisessa maussa; Vanilja-vadelma, kahvi ja valkosuklaa sekä suklaakeksi. Näistä kolmesta suklaakeksi oli ehdottomasti suosikkini! Patukoihin on tulossa myös uusi maku, joka julkaistaan perjantaina 24.2.

Delight -patukat sisältävätä huimat 13g proteiinia, 16g kuitua, 3g rasvaa ja alle 2g sokeria. Lisäksi patukoista saa D- ja E-vitamiineja, foolihappoa ja sinkkiä. Kaikkea hyvää naisten tarpeisiin!

Itselläni Deligh -patukat ovat olleen mukana Helsingin reissulla, välipalana kiireessä ja pelastuksena makeanhimon iskiessä. Delight -patukat sopivat myös tuomaan energiaa opiskeluun ja työskentelyyn. Unelma itsestä -valmennuksessa olen edelleen neljännellä viikolla voinut keskittyä enemmän ruokaan kuin liikuntaan supistelujen vuoksi. Aion jatkossakin käyttää Delight -tuotteita, sillä ne lisäävät kivasti kasvisruokavalioon proteiinia ja kuituja.

Delight haluaa hemmotella myös teitä! Osallistumalla arvontaan voitte voittaa Delight-tuotteita.

Osallistut arvontaan kommentoimalla postauksen kommenttikenttään, mikä olisi suosikkisi esittelemistäni Delight -patukoista? Lisää kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. Käythän myös tykkäämästä blogini facebook -sivuista.  Arvonta päättyy 6.3.2017 klo. 9:00. Voittaja julkaistaan blogissa, blogin facebookissa ja laitan tietysti myös sähköpostia voittajalle. 


Onnea kaikille arvontaan!

30 thoughts on “#FEELDELIGHTED

  1. Suklaakeksi kuulostaa parhaalta!Marianposti ät wippies.com

  2. Suklaakeksi kuulostaa hyvältä :)jasminrasanen@hotmail.com

  3. Kahvi-valkosuklaa vaikuttaa herkulliselta! @iitu.nice@gmail.com

  4. Suklaakeksi olisi NIIN nam! Onpa kyllä herkullinen arvonta! 😀 Sivonnii(at)gmail.com

  5. Suklaakeksi, naaaaam 🙂 /Jessicascorpio-222@hotmail.com

  6. Vanilja-vadelma… nami….MaireHullutellen@ gmail.com

  7. Olipas mukava lukea esittely näistä proteiinipatukoista, olisi kyllä erinomaisia välipaloja retkeilyreissuilleni! Suosikkini on suklaakeksi 🙂 minna82@gmail.com

Vastaa