BOLA -KORU

Yhteistyössä Myllymuksut. Yhteistyö saatu Mammalandian kautta.

 
Myllymuksut Oy on toukokuussa 2017 13-vuotta täyttävä ekologisuuteen ja kotimaisuuteen panostava yritys, jonka tuotteet on suunnaattu koko perheelle. Valikoimaan kuuluvat niin vaatteet, imetystarvikkeet, kestovaipat kuin kodin käyttötekstiilitkin.
Sain mahdollisuuden valita Myllymuksuilta raskausaikaan sopivan ihanan bola -korun heidän valikoimistaan! Ennen tätä raskautta en tiennyt mitään bola -korujen olemassaolosta, mutta nyt olen koko alkuraskauden suunnitellut oman raskauskorun hankkimista. Yhteistyö tuli loistavaan aikaan, koska olen juuri ylittänyt raskauden puolivälin, jolloin vauva alkaa kuulla kohdun ulkopuolisia ääniä.
”Bola on meksikolainen kauniisti helähtelevä riipus, jota voit käyttää esim. raskauden aikana vauvasi iloksi ja myöhemmin vaikka ihanasti helähtelevänä imetyskoruna.
Vauva kuulee kohdun ulkopuolisia ääniä n. 20 raskausviikolta lähtien ja totuttuaan kohtuaikana riipuksen ääniin, hän nauttii niistä myös syntymän jälkeen.”
 

Valitsin yksinkertaisen ja erittäin kauniin sileän hopeanvärisen palloriipuksen. Riipuksen mukana tuli pitkä nyöri, jonka avulla bolan saa raskausaikana roikkumaan kasvavan vatsan päälle. Olen käyttänyt bolaani päivittäin kotona. Toivon, että vauva oppii ajan myötä tunnistamaan bolan helinän ja tunnistaisi sen vielä synnyttyäänkin.
Meille on ensikuussa syntymässä pieni kummityttö, ja aion käyttää Myllymuksujen laajaa tuotevalikoimaa lahjaideoiden hankkimiseen. Kotimaisuus ja ekologisuus on meille myös lahjoissa tärkeää. 
Bolaa voi käyttää niin arkisten kuin juhlavienkin asujen kanssa ja se näyttää aina yhtä kauniilta. Vaimea helinä piristää sekä äidin että vauvan päivää ja sen avulla saa luotua ihan uudenlaisen yhteyden pikkuisen kanssa.
Myllymuksujen verkkokauppa: MYLLYMUKSUT
Linkki Bola-koruun: BOLA
Mammalandian kotisivut ja facebook: MAMMALANDIA ja FACEBOOK
Molemmat löytyvät myös instagramista: @myllymuksut ja @mammalandia
Ihana aurinkoista viikonloppua kaikille!

2 thoughts on “BOLA -KORU

Vastaa