5.palautumispäivitys ja treenipäiväkirjaa

Paino: 53kg (53,6kg)
Enää 1kg omaan lähtöpainooni! Mutta kilo sinne tai tänne, ei mua haittais vaikka paino jumis tähän.

Viime viikon treenit:
Ma: Pakarat (omalla painolla)
Ti: Aamuaerobinen (60min)
Ke: Kädet (3kg), Pakarat (omalla painolla)
To: Lepo
Pe: Intervallit (45min)
La: Peruslenkki (6km)
Su: Hölkkä+Intervallit (30+30min)

Tuloksia oon sen verran huomannu, että ylävartalosta,esim. rintakehän päältä on vähän rasvaa sulanu. Ensi viikolla on aika kaivaa taas mittanauha esiin. Kunto on kohentunut huomattavasti, jaksan tuosta kuuden kilsan peruslenkistä juosta 5km, ylämäet mukaanluettuna. Painotkin nousee jo kevyesti eli sarjojen määrää täytyy lisätä tällä viikolla ettei lihakset pääse tylsistymään.

Jälkitarkastus onkin vasta viikon päästä keskiviikkona, eli vattiksia en saa alkaa treenaamaan vielä tälläkään viikolla.
Miehellä on yövuoroviikko, eli väsymykseen voin varautua. Tiistaina on toripäivä ja kelin salliessa olis tarkotus lähtee torikahveille. Keskiviikkona on vauvan neuvola. Muuta ohjelmaa ei tälle viikolle oo vielä tiedossa.

Somet

Posted by

Moikka! Olen Heidi, 27-vuotias bloggaaja, harrastevalokuvaaja ja kolmen lapsen äiti Pirkanmaalta. Blogini on kokoelma minulle tärkeitä asioita, kuten lapsiperhearkea, luonnonystävän teemoja sekä hyvinvointia käsitteleviä aiheita.

3 thoughts on “5.palautumispäivitys ja treenipäiväkirjaa

  1. Meillä on samana päivänä syntyneet poikavauvat 🙂 olen seurannut blogiasi nyt ja huikeeta palautumista sinulla!! Itselläni vielä 10kg ”ihannepainoon” ja niistä 7kg on raskauskiloja. En tosin ole yhtään noin tunnollisesti kiloja karistellut, jotenkin pelkään että se vaikuttaisi maidon tuotantoon. Oletko huomannut että sinulla olisi maidon tulo vähentynyt tms?

  2. Kiitti :D. Maidontuotanto ei oo vähentynyt ollenkaan, luultavasti siks kun syön kuitenkin sen 2000kcal ja välillä ylikin vuorokaudessa. Maitoa tulee vieläkin yli vauvan tarpeiden ja välillä joudun ihan pumppailemaankin :). Kyllä se paino laskee varmasti ihan vaan imettämälläkin, mutta mulla kauhee hinku saada vähän lihaksia aikaseks, olishan nää treenaamiset ja ruokavalion muutokset ehtiny vähän myöhemminkin.. 🙂

  3. kiva kuulla, että maitoa tulee yhtä lailla 🙂 Kyllähän kaksi raskautta ja kaksi synnytystä kahden vuoden sisään rasittaa vartaloa niin paljon, että siitä täytyy pitää huolta. Jatkan blogisi lukemista ja imen siitä inspiraatiota 😉

Vastaa