4.palautumispäivitys

Paino: 55.0kg (55,2kg)

Vatsa alkaa vihdoinkin saada oikean muotonsa takaisin, tuo alavatsalöllykkä onkin tuntunut kovasti ikävältä farkkujen alla. Painon eteen en ole tehnyt juuri muuta kuin imettänyt, ja se on ihan maltillisesti laskenutkin viikossa. Viitisen päivää jatkunut kuumeilu on verottanut kyllä ruokahalua sekä liikkumista. Viime viikolla tehtiin vain yksi vaunulenkki, kun luulin kuumeen jo laskeneen pysyvästi, mutta se nousikin sitten kovempana takasin. Nyt ei ole enää ollut vuorokauteen edes lämpöä, mutta mun kroppa on ihan poikki. Tuntuu siltä, että olisin tehnyt kuukauden putkeen yövuoroa jossain juoksujalkinetestaamossa. Sen lisäks vauvakin herättelee edelleen usein ja rinnat on kipeet jatkuvasta syöttämisestä. Vauva syö noin tiheästi varmaan just siks, kun itelle ei oo ruoka ihan hirveesti maistunut niin maidontuotanto on vähentynyt. Ehkä nyt alkaa kaikki sujumaan paremmin, kunhan toivun kokonaan tästä mistälierintatulehduskuumeen aiheuttamasta väsymyksestä.

Eilinen meni samalla kaavalla kuin muutkin. Mies meni eilen yövuoroon töihin ja ite olin vielä toipilaana, niin ei jaksettu oikein panostaa äitienpäivään. Sain kyllä mieheltä ruusuja ja päivällä ihanan muutaman tunnin hengähdystauon, jolloin sulkeuduin työhuoneeseen ja heitin aivot narikkaan. Selasin nettiä, pelasin simsiä ja suunnittelin nimiäisiä. Saatiin se etunimi vihdoin päätettyä, nyt vielä on toinen nimi jatkokäsittelyssä :).

Somet

Posted by

Moikka! Olen Heidi, 27-vuotias bloggaaja, harrastevalokuvaaja ja kolmen lapsen äiti Pirkanmaalta. Blogini on kokoelma minulle tärkeitä asioita, kuten lapsiperhearkea, luonnonystävän teemoja sekä hyvinvointia käsitteleviä aiheita.

Vastaa