Huttaroo, parhaat muistot on tehty kestämään

Kävimme perjantaina aamusta Lapsimessuilla. Reissu meni suhteellisen hyvin ja olen onnellinen, että saan päättää lapsimessuista jääneisiin viboihin tämän raskausajan reissaamiset. Olimme messukeskuksella yhdeksän jälkeen, eikä väkeä ollut tuolloin vielä ihan mahdottomasti liikkeellä. Antti keskittyi eniten tutkailemaan legotarjontaa, kun minä taas koitin bongailla eri firmojen turvakaukalovaihtoehtoja. Aikaa käytettiin messuiluun kaksi tuntia, joka oli aivan riittävästi niin minulle kuin Antillekin. Neuvolan ohjeiden mukaan matkustettiin junalla messuille, ja se osoittautui kyllä ihan oikeaksi valinnaksi. 

Messutärpiksi vinkkaisin kaikille erityisesti Huttaroon pisteen.

❤      ❤      ❤      ❤      ❤      ❤


Huttaroo on kahden naisen vuonna 2016 perustama yritys, joka yhdistää kauniilla tavalla perinteisen käsityön nykytegnologiaan.  

”Huttaroo on Etelä-Pohjanmaan murretta ja se tarkoittaa askartelua, näpertelyä ja puuhastelua, jota leimaa paneutuminen valmistuvaan tuotokseen tarkkuudella ja suurella sydämellä.” 
Ensisijaisesti yrityksen tavoitteena on luoda koruja tunteista ja muistoista. Mikä parasta, Huttaroo panostaa ekologisuuteen ja käyttää aina mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä materiaaleja tuotteissaan. Ihana idea ihanilta naisilta. Sain yhteistyössä Mammalandian ja Huttaroon kanssa kaksi korua valitsemistani kuva-aiheista. Toisen korun teetin Antin jalanjäljestä itselleni ja toisen lahjaksi appiukolleni. Lahjaksi valmistetun korun kuva on appeni tatuointi, jonka taustalla taas on ihan oma tarinansa. 

Somet
error

Posted by

Moikka! Olen Heidi, 25-vuotias bloggaaja, harrastevalokuvaaja ja kotiäiti Pirkanmaalta. Blogini on kokoelma minulle tärkeitä asioita, kuten kestävän kehityksen mukaista muotia, sisustusta sekä vegaanisuuteen liittyviä teemoja. Myös lapsiin ja vanhemmuuteen liittyviä aiheita käsitellään, ja mukaan mahtuu myös kaikenlaisia onnellisuuteen, terveyteen ja liikuntaan liittyviä teemoja.

Vastaa