Mitä asioita rakastan miehessäni?

 • Voin luottaa häneen kaikessa.
 • Hän on rehellisin ihminen, johon olen tutustunut.
 • Hän on tukenani kaikissa asioissa, jopa niissä hulluimmissa.
 • Hän antaa minulle tilaa olla oma itseni.
 • Hän antaa minulle omaa aikaa.
 • Hän on höpsö ja hulluttelee aina.
 • Hän ymmärtää sen, miten raskaus muuttaa minua ja osaa sopeutua siihen.
 • Hänen mielestään olen kaunis, vaikka aamuisin tukka olisi pystyssä, vaikka saisin ylimääräisiä kiloja ja vaikka maha kasvaa hurjaa vauhtia. 
 • Hän ei muuttaisi itseään kenenkään toisen vuoksi, uskaltaa olla oma itsensä.
 • Hän tekee paljon töitä, ja jaksaa silti auttaa kotona kaikessa, missä pyydän.
 • Hän rakastaa minua, Anttia ja masuvauvaa eniten maailmassa.
 • Hän uskaltaa sanoa, jos tarvitsee aikaa myös itselleen.
 • Hänen kanssaan en pelkää mitään.
 • Hän on kärsivällinen, kun minä en ole. Hän on rauhallinen, kun minulla flippaa. Kun minustä tuntuu, etten enää jaksa, hän jaksaa minunkin puolestani.
 • Hän ei KOSKAAN tekisi meille mitään pahaa, eikä kenellekään muullekaan.
 • Hän osaa pitää työasiat töissä, ja tulee kotiin positiivisin mielin.
 • Rakastan hänessä kaikkea. Vaikka en pidä aseista ja ampumisesta, rakastan sitä, että hän on löytänyt harrastuksen niiden parista. Vaikka en pidä konsolipeleistä, rakastan sitä, kun hän rentoutuu pelaamalla. Vaikka en pidä siitä, että suunnitelmat muuttuvat äkkiä, rakastan hänen spontaaniuttaan.
 • Hän osaa lukea minua. Hän huomaa esimerkiksi, jos olen ihan poikki, ja ottaa Antin kanssaan leikkimään ilman pyytämistä, tai hoitaa kotitöitä enemmän. 
 • En voisi kuvitella enää koskaan olevani kenenkään muun kanssa.

Somet
error

Posted by

Moikka! Olen Heidi, 25-vuotias bloggaaja, harrastevalokuvaaja ja kotiäiti Pirkanmaalta. Blogini on kokoelma minulle tärkeitä asioita, kuten kestävän kehityksen mukaista muotia, sisustusta sekä vegaanisuuteen liittyviä teemoja. Myös lapsiin ja vanhemmuuteen liittyviä aiheita käsitellään, ja mukaan mahtuu myös kaikenlaisia onnellisuuteen, terveyteen ja liikuntaan liittyviä teemoja.

Vastaa