Rakenneultra rv.19+1

Sukupuolikyselyn tulos sai yhteensä kymmenen ääntä, joista 7 oli tytölle ja 3 pojalle.

Rakenneultrassa näkyi pieni aktiivinen söpöläinen, jonka mitoiksi saatiin tällaisia:
Pääperämitta (CRL): 162,3mm
Pään leveys (BP): 43,9mm
Vartalon ympärys (AC): 136,1mm
Reisiluun pituus (FE): 26,8mm

Muita huomioita oli vain, että istukka on kohdun etuseinämässä ja vauvan rakenteet olivat täysin normaalit.

Sitten se kaikkia kiinnostava rakenteellinen totuus: Vauva on POIKA ! <3 Meni niin äidin kuin enemmistönkin veikkaukset ihan pieleen :D. Pappakin oli kuulemma ollut varma, että tyttö tulee. Mutta pääasia on, että vauva on terve ja meidän Antti saa ihanan pikkuveljen :).

Pieni <3

Huomenna sitten aamulla kampaajalle, ja seuraava neuvola-aika on jo ensiviikon tiistaina klo.8.15. Aletaan sillon mittaamaan jo SF-mittaa :).

Somet
error

Posted by

Moikka! Olen Heidi, 25-vuotias bloggaaja, harrastevalokuvaaja ja kotiäiti Pirkanmaalta. Blogini on kokoelma minulle tärkeitä asioita, kuten kestävän kehityksen mukaista muotia, sisustusta sekä vegaanisuuteen liittyviä teemoja. Myös lapsiin ja vanhemmuuteen liittyviä aiheita käsitellään, ja mukaan mahtuu myös kaikenlaisia onnellisuuteen, terveyteen ja liikuntaan liittyviä teemoja.

Vastaa